Naruči
Body 10 Push Up
u idućih 20 minuta i iskoristi specijalnu akcijsku ponudu!
Naruči sada!

UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje, dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutno imamo ZALIHE proizvoda, i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požuri, i naruči ODMAH!

Povećajte grudi za 18,7%
– u samo 34 dana!
Podignite grudi bez skupih i opasnih operacija!
Povećajte grudi za 18,7%!
Oblikujte i učvrstite vaše grudi za 34 dana!
Bez operacija i silikona!
Bez push-up grudnjaka!
 • Do sada je 1,356 žena u Srbiji izabralo Body 10 Push Up!
  Pridružite im se i vi, povećajte i učvrstite grudi za samo 34 dana!
  Beograd,

  Otkrivena prirodna metoda za povećanje grudi bez hirurških operacija!

  Sjajne vesti za sve žene koje žele veće grudi i predivnu figuru bez operacije! Konačno je otkrivena prirodna metoda za povećanje grudi – bez silikona, hirurških operacija i push up grudnjaka. Radi se o posebnoj prirodnoj formuli za povećanje grudi na kojoj su naučnici radili dugi niz godina. Formula sadrži isključivo prirodne sastojke, pa ne izaziva nikakve iritacije niti štetne efekte. A daje rezultate u samo 34 dana – povećavajući grudi i do 18,7%.

  Ova prirodna formula sadržana je u jedinstvenoj Body 10 Push Up kremi. Zahvaljujući naučno dokazanom dejstvu i jednostavnosti upotrebe - ova krema je za kratko vreme postala hit u svetu. A od danas je dostupna i u Srbiji.

  Body 10 Push Up krema u početku je bila dostupna samo elitnim krugovima i čuvana je kao tajna prirodnog povećanja grudi. Međutim, ubrzo su se ove dobre vesti pronele kroz mnoge časopise o lepoti. Efekat Body 10 Push Up kreme u povećanju i učvršćivanju grudi je tako postao globalna senzacija. Za sve koji ne žele da se izlažu skupim, bolnim i rizičnim operacijama i ugradnji silikona, a žele čvrste, podignute i oblikovane grudi, Body 10 Push Up krema je donela rešenje!

  Izgledajte seksi ovog leta i pokažite sjajan dekolte!

  Šta ćete postići korišćenjem Body 10 Push Up?

  Povećati grudi za 34 dana!

  Nakon samo 34 dana redovnog korišćenja Body 10 Push Up kreme, povećaćete vaše grudi. I to čak do 18,7%! Aktivni, 100% prirodni sastojci kreme dokazano utiču na proizvodnju i regenerisanje masnog tkiva u vašim grudima.

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Podići i učvrstiti grudi!

  Opuštene grudi su problem mnogih žena. Pogotovo sa godinama, kada grudna tkiva oslabe. Porođaj, dojenje, mršavljenje ili starenje kože dodatno ubrzavaju opuštanje grudi. Zato Body 10 Push Up krema deluje na strukturu kože tako da je učvršćuje, neguje i poboljšava tonus.

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Poboljšati čvrstoću i elastičnost grudi!

  Body 10 Push Up krema će vam obezbediti privlačan dekolte bez odlaska „pod nož“. Pored toga, prirodni sastojci sadržani u ovom gelu pozitivno utiču na glatkoću, mekoću i zategnutost kože. Tako ćete poboljšati čvrstoću i elastičnost grudi, te sprečiti ponovno opuštanje.

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Izgledati savršeno u kupaćem kostimu!

  Ako ste se do sada sramili da se skinete u kupaći kostim, ili zavidno gledali zavodljive dekoltee drugih žena, možete prestati. Body 10 Push Up će vam pružiti dekolte na koji ćete biti ponosni. Pokažite vaš novi zanosni dekolte ovog leta.

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Bez opasnih i skupih hirurških zahvata!

  Body 10 Push Up sadrži 100% prirodne i dokazano efikasne sastojke. Brojna naučna istraživanja potvrdila su bezbednost i efikasnost njihovog korišćenja. Zato više ne morate da razmišljate o skupim i opasnim hirurškim intervencijama i ugradnji silikona. Sada konačno postoji potpuno prirodno rešenje za povećanje grudi.

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Uživati u novoj odeći!

  Sa vašim novim dekolteom ne postoji komad odeće koji vam neće savršeno stajati. Više nećete morati da birate odeću koja odgovara vašoj liniji. Sada ne morate da nosite neudobne push up grudnjake da bi odeća lepše izgledala na vama. Sve što vam treba za seksi dekolte je Body 10 Push Up!

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Sve ovo pokazuje da u svetu trenutno ne postoji prirodnije, efikasnije i jednostavnije rešenje za povećanje grudi. Broj zadovoljnih korisnika svakodnevno raste, a stručnjaci za lepotu su oduševljeni Body 10 Push Up kremom. Jer ona ne samo da deluje na povećanje grudi, već ih i podiže i sprečava ponovno opuštanje.

  Koja je tajna savršenog dekoltea holivudskih zvezda?

  Godinama su modeli i poznate zvezde odlazile na hirurške operacije i ugrađivale silikone kako bi povećale svoje grudi. Ali brojne negativne posledice i neprirodan izgled više su im štetili! Zato je sve više i više holivudskih diva tražilo prirodno rešenje za povećanje grudi. I rešenje su pronašli u Body 10 Push Up kremi! Dugo je ova tajna čuvana i bila rezervisana samo za retke. Ali, nakon brojnih pozitivnih komentara u emisijama posvećenim lepoti, ova tajna je postala dostupna i široj javnosti. Mnogi poznati svedočili su da im je Body 10 Push Up pomogla da povećaju i podignu grudi.


  Fantastična holivudska tajna je razotkrivena...

  Nakon što se pojavila Body 10 Push Up, niko više ne želi da se izlaže opasnim hirurškim operacijama i ugradnji silikona. Najpoznatije pevačice, glumice i modeli se zaklinju u Body 10 Push Up, i kako im je ova krema pomogla da povećaju grudi bez odlaska „pod nož“. Konačno je ovaj najnoviji hit u svetu dostupan u Srbiji!

  Šta je Body 10 Push Up i kome je namenjena?

  Body 10 Push Up je namenjena svima koji žele da povećaju grudi - bez hirurških operacija. Aktivni sastojci ove kreme utiču na učvršćivanje i povećanje obima grudi. Pored toga, potpuno su prirodni, pa krema može da se koristi i na osetljivim tipovima kože. Bez straha od iritacije i štetnih efekata.

  Body 10 Push Up namenjena je svima koji žele:

  Body 10 Push Up je namenjena ženama koje žele da prirodnim putem povećaju i podignu svoje grudi. Bez ugradnje silikona i neudobnih push up grudnjaka. Posebno se preporučuje ženama čije su grudi zbog trudnoće i dojenja opuštene.


  Veće, podignute i čvrste grudi – za samo 34 dana!

  Body 10 Push Up krema nudi vam brz i efikasan tretman koji garantuje seksi obline. I to za samo 34 dana. Aktivni sastojci kreme podstiču proizvodnju masnog tkiva u grudima. Takođe, sastojci deluju na strukturu kože tako što je učvršćuju, neguju i poboljšavaju tonus. Rezultat su veće, čvršće i podignute grudi, te negovana i zategnuta koža dekoltea. I to bez ožiljaka i rizika koje sa sobom nose hirurške operacije. Višestruka dobit!


  Kako se Body 10 Push Up koristi?

  Body 10 Push Up je prirodna metoda za brzo i efikasno povećanje grudi. Jednostavna je za upotrebu, brzo pruža rezultate i potpuno je prirodna i bezbedna. Ova krema je alternativa hirurškim operacijama i ugradnji silikona.

  1.

  Nezadovoljni ste svojim grudima koje su male i opuštene? Nezadovoljni ste svojim izgledom u kupaćem kostimu? Želite da povećate ili podignete vaše opuštene grudi?

  2.

  Sada je tu prirodno rešenje za povećanje grudi – Body 10 Push Up krema. Nanesite malu količinu kreme svakodnevno nakon tuširanja. Nežno masirajte grudi dok koža potpuno ne upije kremu.

  3.

  Zahvaljujući dokazano efikasnoj kombinaciji prirodnih sastojaka, ova krema deluje tako što povećava volumen, zateže i podiže vaše grudi. Nakon samo 34 dana primetićete rezultate – i do 18,7%.

  Savet: Nakon nanošenja kreme, ostavite da deluje još nekoliko minuta pre oblačenja. Tako će se krema više apsorbovati, i aktivni sastojci će prodreti dublje u slojeve kože.


  Preporučeno od strane stručnjaka širom sveta

  „Idealno rešenje za prirodno i bezbedno povećanje grudi“

  - Vanessa Patrick, stručnjak za lepotu, Los Angeles

  „Kao i svaka žena volim da vidim lepo oblikovane grudi i zanosan dekolte, ali ne po bilo koju cenu. Neretko se dešava da hirurške operacije završe neslavno. A čak i ukoliko budu uspešne, ostaju ožiljci, a i rizik kako će vaše telo reagovati na implantate. Zbog toga sam protivnik hirurških intervencija i ugradnje silikona, pa ih ni svojim klijentkinjama ne preporučujem. Ali preporučujem im Body 10 Push Up kremu, koja je testirana i istražena. U nju sam sigurna da neće izazvati bilo kakve štetne efekte, a pri tome će vam dati seksi dekolte, zavodljive obline, i veće i čvršće grudi. To je ono što je nama, ženama, bilo preko potrebno!“

  Salma Hayek povećala grudi prirodnim putem!

  Nehirurško povećanje grudi privuklo je pažnju, kako brojnim svetskim medijima, tako i brojnim holivudskim divama. Iako je, do poslednjih nekoliko godina, ugradnja silikona bila popularna u Holivudu, sada vlada novi trend. Body 10 Push Up! Ova revolucionarna krema pomogla je brojnim pevačicama, glumicama, voditeljkama i modelima da povećaju grudi prirodno. Tako je i Salma Hayek povećala svoje grudi prirodnim putem! Salma je priznala da se nekada stidela svojih grudi, jer su bile male. Ali umesto plastičnih operacija, okrenula se prirodnom rešenju – koje joj je dalo zanosne obline i mesto u top 10 seksi žena u Holivudu!

  Rešenje koje je pomoglo brojnim zvezdama da povećaju grudi prirodnim putem, sada je konačno dostupno i vama! Osetite i vi dobrobiti koje sa sobom nosi Body 10 Push Up krema!

  Šta možete očekivati od Body 10 Push Up -a:

  Prirodni sastojci naučno dokazano povećavaju volumen i zatežu grudi!

  Istraživanja su pokazala da su sastojci Body 10 Push Up efikasni, a pri tome i bezbedni. Dokazano podstiču lipogenezu, odnosno proizvodnju masnog tkiva. Tako se uzrokuje nagomilavanje masnog tkiva u grudima i povećava se volumen i obim grudi.

  Osim što daju volumen, aktivni sastojci kreme zatežu kožu na grudima, daju joj elastičnost i sprečavaju ponovno opuštanje grudi. Takođe, neguju kožu grudi i dekoltea, hidratizujući je i sprečavajući prevremeno starenje.

  Uz sve to, sastojci Body 10 Push Up kreme su potpuno bezbedni za upotrebu. Ne izazivaju nikakve štetne efekte i nuspojave – čak ni na najosetljivijim tipovima kože.

  Učesnice ispitivanja dokazuju: Grudi veće za 18,7 %! Bez iritacija i štetnih efekata!

  Druge metode povećanja grudi sa sobom nose određene rizike, ili daju samo kratkotrajne rezultate. Hirurške operacije i ugradnja silikona mogu biti jako opasne, posebno ako ih ne radi stručno i obučeno lice. Ali, čak i ako su uspešne, uvek postoji mogućnost da vaše telo negativno reaguje na implantate. A tu su i ožiljci koji ostaju nakon operacije, te gomila potrošenih dinara. S druge strane, Body 10 Push Up sadrži dokazano prirodne i bezbedne sastojke koji ne izazivaju nikakve štetne efekte. A pri tome su delotvorni u povećanju, podizanju i učvršćivanju vaših grudi. Body 10 Push Up krema je prošla brojna istraživanja, i sva su dala iste, pozitivne rezultate!

  Rezultati istraživanja pokazuju:

  Reakcije korisnika Body 10 Push Up su fenomenalne. Nijedna uporedna metoda povećanja i podizanja grudi nije tako oduševila!

  „Konačno zadovoljna grudima“ - Zorana, 28, sekretarica, Bor

  „Stalno sam nosila push up grudnjake, u suštini nemam premale grudi ali nekako su bile spuštene. Nisam verovala da će mi Body 10 Push Up pomoći, jer u pitanju je ipak krema. Ali ostala sam zapanjena rezultatima. Moje grudi su se stvarno učvrstile i podigle. I jako sam zadovoljna svojim dekolteom, čak i kada obučem otvorene majice, a tek u bikiniju. Od srca vam hvala!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Idealno za opuštene grudi“ - Snežana, 49, blagajnica, Subotica

  „Kao i većina žena u ovim godinama i moje grudi su se bile spustile. Kad sam se udebljala, ali grudi mi nisu porasle. Čak suprotno, grudi su bile neproporcionalne ostatku tela. Spuštene, male… I to me mučilo dok nisam čula za ovu kremu. Kako je koristim rezultati su vidni, a ja sam zadovoljna. Ova krema je zaista idealna za žene u godinama, jer većina muku muči sa opuštenim grudima.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Zaboravila sam na silikone“ - Daliborka, 32, knjigovođa, Čačak

  „Dugo sam želela da ugradim silikone, jer su me mučile moje male grudi, ali sam se plašila. Čitala sam i raspitivala se dosta, operacije su rizične, tu su i posledice. Bila sam baš u dilemi što da radim?! A onda iznenađenje! Prijateljica mi je došla sa ovom kremom i evo sad više ni ne razmišljam o operaciji. Presrećna sam zbog toga! Bezbolno sam povećala grudi i pri tome uštedela veliku sumu novca.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Proizvod za SVAKU ženu!“ - Natalija, 36, trgovac, Majdanpek

  „Grudi su mi u mladosti bile ponos, a posle porođaja i dojenja, odjednom su „spale“! Kao da su nestale, a kad se skinem i pogledam u ogledalu sve što sam mogla da vidim je koža koja visi. Bilo je strašno ružno videti. I samopouzdanje mi je opalo, i izbegavala sam da me muž vidi čak i u bikiniju! Tražeći rešenje naišla sam na kremu i u tajnosti je isprobala. Mislila sam da je prevara, ali sam bila toliko očajna. Međutim, šokirala sam se kad sam videla rezultate. Krema se pokazala kao prava stvar i vratila mi je moje grudi na koje sam ponosna!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Magija“ Sofija, 30, dizajnerica, Kragujevac

  „Čarobno! Kupila sam ga zbog venčanja, želela sam da izgledam savršeno u venčanici. I stvarno jesam, svi su bili oduševljeni.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Potpuno fantastično“ Maja, 23, studentica, Priboj

  „Krema je zaista fantastična. Preporučujem je svakome ko želi prirodno povećati grudi.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Nemam više problema u bikiniju“ Sonja, 43, psiholog, Novi Sad

  „Uvek imam problem kako da izaberem odgovarajući kostim. Imam jako opuštene grudi. Najstarija ćerka je naručila ovu kremu. Sada je obe koristimo i obe smo zadovoljne.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Super za kožu“ Daliborka, 52, pravnica, Užice

  „Nisu mi samo opuštene grudi problem, nego i ružna koža dekoltea. Osetim da mi se koža poboljšava, a da li će dići grudi još je rano da kažem.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Osećam se kao tinejdžerka“ Elena, 38, referentica, Pančevo

  „Grudi mi nisu male, ali jesu bile opuštene! A onda sam počela da koristim kremu i stvarno su se poboljšale. Sad imam punije i čvršće grudi, kao dok sam bila tinejdžerka.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Nosim haljinicu kakvu poželim“ Sandra, 18, učenica, Knjaževac

  „Obožavam ovu kremu. Do skoro sam imala najmanje grudi u razredu sad više nemam.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Veoma sam srećna" Sandra, 31, urednica, Beograd

  „Koristim oko mesec dana i ne mogu da verujem koja vidljiva promena. Zadovoljna sam i srećna kako izgledam u uskoj odeći.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Pravi blagoslov“ Zdravka, 47, domaćica, Valjevo

  „Pravi blagoslov za mene. Em što mi grudi ne vise, em što mi je koža lepša.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Vraća samopouzdanje“ Vesna, 29, komercijalista, Bečej

  „Divno je kad na plaži svi gledaju u tvoje grudi! Zaista vraća samopouzdanje :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  *Upozorenje: Zbog velike potražnje, zalihe su ograničene! Ako danas naručite, garantujemo isporuku proizvoda sledeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na sajtu ne garantuju uspešnu primenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na sajtu su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni našim proizvodom i uspešno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici prosledili na našu adresu. Na zahtev pojedinih korisnika neka imena su promenjena. Svi originali se čuvaju u sedištu kompanije.


  Neki od komentara naših kupaca:

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  386 comments Add a comment
  • Jelena Jovanovic
   Meni su se grudi nakon porodjaja potuno opustile i nista mi nije pomagalo da ih vratim...i onda sam odlucila da pokušam i s kremom i stvarno sam se iznenadila da je delovalo.
   Reply · 4 · Like · prije sat vremena
  • Nevena Vidaković Top Commenter
   Ja sumnjam da mojim grudima išta može pomoći. Nosim push up da bar malo izgledaju ženstveno
   Reply · 2 · Like · prije sat vremena
   • Jelena Jovanovic
    nemoj biti sigurna, nista te nekosta da isprobas
    Reply · 3 · Like · prije sat vremena
  • Ana Mitrić
   Devojke ovo je neviđeno! Stvarno su mi grudi porasle nakon upotrebe Body 10 Push Up kreme. Ja sam preeeesrećna
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
   • Mala Jana
    nije sve ni u velikim grudima.
    Reply · 2 · Like · prije sat vremena
   • Sanela Jokic
    @Mala Jana, pa ti ne moras koristiti ako ne zelis! @ Ana Mitrić koliko dugo koristis?
    Reply · 3 · Like · prije sat vremena
   • Ana Mitrić
    Nešto preko mesec dana. Baš sam se pridržavala uputstva i pratila sve kako piše.
    Reply · 5 · Like · prije sat vremena
  • Biljana Babić Top Commenter
   A konačno nešto za nas žene s malim grudima koje se bojimo operisati
   Reply · · Like · prije sat vremena
  • Nataša Letić
   Cool
   Reply · 3 · Like · prije sat vremena
  • Mirna Cenic Top Commenter
   ne razumem kako krema utice na povecanje grudi?
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
   • Ana Mitrić
    Ja sam čitala o njoj, navodno povećava masno tkivo u grudima ili tako nešto i onda to utiče na povećanje grudi.
    Reply · 2 · Like · prije sat vremena
   • Mirna Cenic
    nisam bas ubedjena al probacu.
    Reply · 5 · Like · prije sat vremena
  • Danijela Mladenovic
   Ja sam počela koristiti pa videćemo!
   Reply · 2 · Like · prije sat vremena
  • Lana Martić Top Commenter
   Ja bih ugradila silikone...ne znam.
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
   • Ana Mitrić
    pokušaj prvo s kremom, ovako će ti ostati ožiljak a i rizikuješ mnogo. A krema je stvarno bezbedna za upotrebu, pročitaj sastav
    Reply · 2 · Like · prije sat vremena
  • Suzana Grgić
   Ja konačno više nemam kompleks a u bikiniju izgledam sama sebi savršeno
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Brankica Jerinić
   koža super reguje na kremu....
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Aleksandra Jaksic
   ja nemam bas komplekse zbog malih grudi, ali fino je kad ti momci pohvale dekolte
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Nada Bozic
   Krema me je oduševila, iako nikad nisam verovala da nešto tako može funkcionisati. Al da, funkcioniše.
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  View 372 more
  Facebook plugin

  Više od 1.356 zadovoljnih kupaca u Srbiji samo u prošloj godini!

  Zašto je Body 10 Push Up najbolje rešenje za povećanje grudi?

  Ako se i dalje dvoumite koju metodu da izaberete za povećanje grudi - ovde su neke interesantne činjenice koje će vam pomoći da odlučite!

  Metoda Cena Efekat Negativno
  Plastična hirurgija
  300,000 - 500,000 din

  Uglavnom se koriste silikonski implantati koji se stavljaju unutar grudi tokom operacije.

  Infekcije, curenje, komplikacije od anestezije, hronična bol u grudima, ožiljci, obamrlost dojki, nekroza, potreba za dodatnim hirurškim zahvatima da bi se popravili problemi, bolovi u zglobovima, trovanje metalom zbog curenja, silikonsko curenje u limfne čvorove, mnoge autoimune bolesti i smrt.

  Injekcije sala
  390,000 - 780,000 din
  bez troškova liposukcije

  Radi se liposukcija, a zatim se izvađeno salo ubacuje u grudi s ciljem povećanja volumena grudi.

  Ne toliko delotvorna metoda jer veoma malo sala “preživi” transfer i jedva vidljivo uvećava grudi. Takođe, zabranjeno je u mnogo zemalja jer daje konfuzna mamografska očitavanja što vodi ka nepotrebnim biopsijama.

  Push up grudnjaci
  1,500 din+
  po komadu

  Specijalno dizajniran grudnjak sa jastučićima koji čine da grudi izgledju punije.

  Ne možete ih nositi sa različitom odećom; mnogo koštaju i definitivno nisu dobro rešenje za leto i bikini na plaži.

  Body 10 Push Up
  4990 din Koristi prirodne i dokazano
  efikasne sastojke.
  Moraćete kupovati novu odeću, kako biste pokazali vaše nove grudi!
  Zaboravite na implantate ili push up grudnjake! Body 10 Push Up je vaše rešenje za prirodno povećanje grudi!

  Proverite da li je Body 10 Push Up za vas:

  Koliki grudnjak nosite?
  FAQ - Najčešće postavljena pitanja:
  Kako se Body 10 Push Up koristi?
  Body 10 Push Up kremu nanosite dvaput dnevno nakon tuširanja, na čistu i suvu kožu. Male količine kreme nanesite, a zatim nežno masirajte grudi dok koža potpuno ne upije kremu. Nakon nanošenja ostavite još nekoliko minuta da deluje pre nego što se obučete. Na taj način krema će se više apsorbovati i aktivni sastojci će prodreti dublje u slojeve kože. Operite ruke nakon svakog korišćenja kreme. Ako naručite vašu Body 10 Push Up danas, već sutra možete uživati u njenim dobrobitima!
  Kada se vide prvi rezultati upotrebe Body 10 Push Up?
  Prve rezultate upotrebe Body 10 Push Up kreme ćete videti već nakon par dana. Koža dekoltea će biti vidno hidratizovana, elastična i mekana. Nakon samo 34 dana primetićete promene u obimu i volumenu grudi. Redovnim i pravilnim korišćenjem kreme ćete povećati grudi, u proseku, za do dva broja korpe. Postignuti rezultati su održivi i trajni. Naručite odmah, i imajte zavodljiv dekolte za samo 34 dana!
  Koji su sastojci Body 10 Push Up?
  Aktivni sastojci Body 10 Push Up kreme su: aloe vera, glycerin, collagen, elastin, sesame proteins. Naručite danas i povećajte vaše grudi prirodnim putem!
  Zašto je Body 10 Push Up tako efikasna?
  Body 10 Push Up krema je tako efikasna zahvaljujući moćnoj kombinaciji prirodnih sastojaka. Aktivni sastojci kreme dokazano deluju tako što podstiču lipogenezu, odnosno proizvodnju masnog tkiva. Tako se uzrokuje nagomilavanje masnog tkiva u grudima, te se povećava volumen i obim grudi. Osim toga, sastojci imaju pozitivan efekat i na kožu. Zatežu kožu dekoltea, hidratizuju je i daju joj elastičnost, sprečavajući ponovno opuštanje grudi i prevremeno starenje kože. Zato naručite odmah, i zaboravite na male i opuštene grudi!
  Da li je Body 10 Push Up bezbedna za upotrebu?
  Da, Body 10 Push Up krema je potpuno bezbedna jer sadrži samo 100% prirodne sastojke, dokazano delotvorne i sigurne za upotrebu. Ovi sastojci ne izazivaju nikakve štetne efekte i nuspojave. Krema ne sadrži mineralna ulja, parabene, veštačke boje i parfeme sa alergenima. Dermatološki je testirana i pogodna i za najosetljivije tipove kože. Ako i vi želite veće grudi, naručite vašu Push Up Body 10 odmah!
  • Veće grudi za 18,7%!
  • Zategnute i čvrste grudi!
  • Seksi izgled!
  • Zavodljiv i zanosan dekolte!
  • Više samopouzdanja!

  » Naručite i povećajte grudi za samo 34 dana!

  » Priuštite sebi seksi i zanosan dekolte o kome ste uvek maštali!

  » Zaboravite na hirurške operacije i silikone!

  » Naručite Body 10 Push Up i povećajte grudi i do 18,7%!

  Ne čekajte više ni minut! - Naručite odmah!
  Specijalna promocija - 9̶9̶8̶0 din - 4990 din - Aktiviraj KUPON
  Akcija!!! - Ponuda ističe za:
  P.S. Ne zaboravite, Body 10 Push Up koristi samo prirodne sastojke, dokazano efikasne u povećanju obima i volumena grudi. Osim što ćete povećati grudi, takođe ćete ih podići i učvrstiti, te sprečiti ponovno opuštanje. Krema je potpuno bezbedna za upotrebu i ne izaziva nikakve štetne efekte niti iritacije na vašoj koži. A daje brze i dugotrajne rezultate.

  P.P.S. Body 10 Push Up krema je toliko efikasna u dodavanju volumena vašim grudima da smo zatrpani narudžbama u ovom periodu. Zato ne propustite ovu priliku da naručite odmah, jer ćete tako izbeći čekanje na našu sledeću pošiljku.


  Šaljemo narudžbu, molimo pričekaj!
  Gde da pošaljemo vaš
  Body 10 Push Up?
  Ime
  Prezime
  Adresa
  Kućni broj
  Pošt. broj
  Mesto
  Telefon
  E-mail
  Proizvod
  Komentar
  P.S.: Garantujemo dostavu već sledećeg radnog dana.
  1 x - 9980 -50% 4990 din + poštarina
  2 x - 16980.00 -50% 8490 din + poštarina
  3 x - 21960.00 -50% 10980 din + poštarina
  Plaćanje pouzećem
  Primerci koji se mogu dobiti po sniženoj ceni:
  11
  Poslednja prodaja
  obavljena dana:
  100% sigurna kupovina
  44 - dnevna garancija
  Ako se u roku od 44 dana predomisliš, mi ti vraćamo novac.
  Isporuka
  Proizvod će ti biti dostavljen putem najbrže i najpouzdanije kurirske službe!
  100% sigurna kupovina
  Proizvod možeš platiti po isporuci, što će te zaštititi od eventualnih zloupotreba. Tvoji lični podaci će biti potpuno sigurni!
 • *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.
  Želim imati velike grudi bez plastične operacije i zato naručujem Body 10 Push Up odmah!